dw-interactive-vision-header

Här hittar du det senaste från oss inom
strategi, design, webb och kommunikation.

Nyheter från Dw Interactive.

100 Trisslotter till den som hittar vår nästa webbutvecklare WordPress

Kategori: Kommunikation, Rekrytering

Vi söker en energifylld webbutvecklare som kan både frontend och backend. Du kommer framför allt att arbeta med utveckling i WordPress, och du bör ha vana från jQuery, PHP och WordPress eller annat CMS. Arbetet kommer att innebära programmering och css-arbete samt analys och uppföljning av webbplatser. Dw Interactive är en byrå med många olika kunder, vilket gör ditt arbete till en lärorik utmaning.

Egenskaper

Som webbutvecklare vurmar du modern webbutveckling och problemlösning. Vi söker någon som trivs i ett växande företag med stora ambitioner. Det är viktigt att du är driven och självgående och även gillar att arbeta i team. Du tar ansvar för dina projekt och kan följa rutiner, nå mål och hålla deadlines.

Vi arbetar med

- JQuery
- Utveckling av WordPress-teman
- GIT versionshantering
- CSS-ramverket Bootstrap

Din profil

- Nyutexad, första jobbet eller jobbat 1–2 år
- Drivande med mycket energi
- Du har känsla för form och design

Vi erbjuder en heltidstjänst i ett tillväxtföretag. Vi har ett vinstdelningssystem där 50 procent av vinsten delas ut till personalen. Vinstdelningen baseras på hur väl den anställde bidrar till resultat, teamkänsla och kundnöjdhet. Vi är glada, öppna, lite galna, har mycket energi och är samtidigt extremt professionella.

Det praktiska

Tjänsten är på heltid med månadslön enligt överenskommelse och vi sitter i centrala Stockholm. Vid frågor om tjänsten, kontakta Jill Harrysson, produktionsansvarig på telefon 0707 – 49 99 96.

Vem känner du som passar in?

Tipsar du oss om rätt person som leder till anställning bjuder vi på 100 trisslotter! Be personen ange ditt namn när hon eller han ansöker.

Passar du för tjänsten och är intresserad?

Skicka genast in din ansökan med CV, personligt brev och arbetsprover till jill.harrysson@dwinteractive.se. Skriv Webbutvecklare i ämnesraden. Vi gör löpande urval så skicka din ansökan idag.

Vill du veta mer om oss? Läs gärna mer här på dwinteractive.se eller häng med oss på Facebook.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag eller outsourcingföretag.

frukost_forelasning

Frukostföreläsning 3 juni: Marknads- och säljpsykologi

Kategori: Försäljning, Kommunikation, Ledarskap

Vi fördjupar oss i psykologin och skälen till varför vi agerar som vi gör. Oavsett om det handlar om att förstå … Läs mer »
framtidaforelasningar

Strategisk positionering – Frukostföreläsning 29 april

Kategori: Försäljning, Kommunikation

Vad skiljer vinnarna från förlorarna egentligen?På frukostföreläsningen Strategisk positionering går vi igenom hur du kan:- Minska konkurrensen- Få nöjdare kunder- … Läs mer »

Drivande produktionsledare med känsla för siffror, detaljer och webb

Kategori: Kommunikation, Rekrytering

Vi söker nu en riktigt duktig produktionsledare eller operativ projektledare. Din roll är att driva alla typer av kommunikationsprojekt, webb, … Läs mer »

Expertpositionering inom B2B – Frukostföreläsning 26 februari

Kategori: Entreprenör, Försäljning, Kommunikation

Konkurrensen hårdnar och antalet mediekanaler ökar i en rasande takt, vilket gör att det blir allt svårare att övertyga kunderna … Läs mer »